Tryk og Glad Mødregruppe

I forældre er de bedste behandlere til jeres børn ❤️ I kender børnene, kan aflæse dem, og kan behandle når behovet er der. Og det er faktisk virkelig fantastisk hvor lidt behandling, der skal til for at gøre en kæmpe forskel for din baby eller dit barn 

I en “Tryk og glad mødregruppe workshop” kommer jeg ud og underviser jer i hvordan i kan behandle jeres egne babyer og børn på en helt naturlig, sund, kærlig og effektiv måde. Jeg vil lære jer hvordan i kan behandle blidt og nænsomt med zoneterapi og akupressur, ud fra Katrine Birks Tryk og Glad principper ❤️

Emnerne på en “Tryk og Glad mødregruppe workshop” vil typisk være en kombination af babysøvn, babymave, forkølelse og snot eller noget helt fjerde. I er meget velkommen til at sende mig nogle tanker og ønsker, når i booker workshoppen, og jeg vil ud fra disse gøre mit allerbedste for at skræddersy workshoppen til netop jeres behov ❤️

Jeg tilbyder følgende til mødregrupper:

Workshop 1 ❤️

I denne workshop kommer i til at lære en masse dejlige punkter, som kan hjælpe jeres babyer og børn. Alt efter børnenes alder og helt efter børnenes præmisser foregår det ofte i en rundkreds på gulvet, hvor der skal være plads og tid til tumling, amning, bleskift osv. Jeg viser jer en masse skønne punkter, og i får selv lov til at øve jer. Jeg medbringer også en dukke, hvis børnene ikke gider at være med på selve dagen ❤️

I modtager materiale med de punkter og teknikker i har lært, så i altid bagefter kan finde det frem, og ikke behøver at huske det hele på en gang.

Workshoppen er på 2 timer og koster i alt kr. 1200,-

Workshop 2 ❤️

Denne workshop indeholder alt det samme som i workshop 1, men derudover sætter jeg en ekstra time af til at forkæle mødrene ❤️ Jeg behandler jer på skift i ca. 10-15 min (alt efter antal i mødregruppen), imens de andre passer børnene. Her modtager mødrene enten nakke/skulder massage, Kranio-sakral terapi eller zoneterapi ❤️

Workshoppen er på 3 timer og koster i alt kr. 1500,-

Max 8 deltagere

Hvis workshoppen ligger mere end 20 km væk fra min klinik, koster det yderligere 2 kr. pr. km.

Har dette interesse, så send mig gerne en besked, og vi finder en dag der passer ind i jeres kalender ❤️

Booker i en af ovenstående mødregruppe workshops modtager i efterfølgende en rabatkode med 50% rabat til en Tryk og Glad Baby- og Børnebehandling samt en forkælelses energiterapi- og kropsbehandling til mor 殺

I kan også vælge en fælles Mor og barn/baby behandling ❤️Behandlingerne kan foregå i klinikken eller i jeres eget trygge hjem ❤️