Hvem er jeg

Kære skønne du ❤️

Jeg hedder Martine Pedersen og er en årgang 1984. Jeg er oprindeligt opvokset på Sydfalster, men har boet i Mogenstrup (nær Næstved) siden 2008 sammen med min mand Martin. Vi har sammen pigerne Jennifer fra 2012 og Zoey Filippa fra 2015. Derudover har vi en labrador hund, der hedder Rosa, som altid gerne vil hilse på. 

Jeg er i sin tid uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration, og har igennem en del år arbejdet med regnskab og kursistadministration. I 2018 startede jeg en personlig rejse, hvor jeg bl.a. startede med at få undervisning i anatomi, fysiologi og sygdomslære, og bestod eksamenerne i foråret. I efteråret startede jeg på uddannelsen til Holistisk Energiterapeut & Mentor hos Katrine Birk og i oktober 2019 blev jeg færdiguddannet. Jeg er herefter påbegyndt uddannelsen til Tryk og Glad Baby- og Børnebehandler. Pr. 1. november 2019 har jeg valgt at følge mit hjerte og fuldt ud udleve min passion indenfor energiterapiens verden – både gennem behandlinger og undervisning. 

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og er vild med filosofien om at vores krop og sind hænger sammen på alle planer. Jeg tror på, at det er følelsesmæssige blokeringer, der er med til at skabe ubalancer i vores krop og på den måde sætter ubalancen sig som fysiske skavanker og gener.

De kærligste hilsner

Martine