Anbefalinger

Fenja Svendsen (3. klasse) og Louise Merete Svendsen (Hendes mor) d. 28. november 2019

Fenjas ord om behandlingen: Det var dejligt at blive nusset og jeg blev dejligt afslappet af det. Det var bare helt perfekt. Morens (Louises) ord om behandlingen af Fenja: Den ro du omgiver dig med smitter af når man er i dit rum. Det var en rar og meget behagelig oplevelse. Fenja har talt meget om det siden og vil gerne have flere behandlinger hos dig.

Søs Diana Hovgaard Jensen  d. 23. november 2019

Mit første møde med Martine var en prøvebehandling under hendes uddannelse – og hvilken positiv oplevelse, jeg var straks afhængig. Med ca halvanden måneds mellemrum får jeg besøg af Martine, der arbejder for og med mig så jeg kommer ud i det opladende afslapningsgear jeg selv har svært ved at finde. Min 12-årige søn har også fået behandling, og selvom han ikke selv har bemærket det, har det helt sikkert givet ham noget positivitet. Kan kun sige en ting: Prøv det!

Pia Egeholdt Munk Pedersen d. 22. november 2019

Jeg har prøvet en enkelt energiterapibehandling indtil videre. Det var en virkelig skøn oplevelse. 

Jeg blev taget godt imod, følte mig meget velkommen, og så var det simpelthen så befriende bare at ligge på briksen og få slappet af. Og få hjælp til at få ro på nervesystemet (er sygemeldt med stress). 

Martine er meget professionel. Det er et sted jeg vil give mine varmeste anbefalinger, og det er ikke sidste gang, jeg har været til behandling/forkælelse her. ❤️🥰

Anne Zabell d. 22. november 2019

Har et par gange prøvet dine behandlinger. Dit rolige og imødekommende væsen gør at al nervøsitet forsvinder. Behandlingen foregår i rolige omgivelser og blødt og behageligt. Bagefter er man dejlig afslappet og fuld af energi. Kan varmt anbefales 😘

Fra FACEBOOK